Bel nu snel

0204631944

Auto rijles

De auto's

Bij Rijles Planet, de rijschool van Amsterdam en omstreken, krijgt u les in een vast en goed onderhouden Volkswagen golf 7. Onze auto's zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van praktijkexamens en tussentijdse toetsen.

Passend lesplan

Samen met uw rijinstructeur stelt u een passend lesplan op. In de proefles, of in de eerste rijles, kijkt de rijinstructeur scherp naar uw huidige niveau. Hij zal een indicatie geven van het aantal rijlessen dat u nodig heeft, waarna er een lesplan op maat wordt gemaakt. Op deze manier sluiten de lessen feilloos aan op uw behoeften.

Spoedcursus

Iedere leerling is anders en daarom start onze compact rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen. Als je vervolgens de weg op gaat rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat het na 4 uur gedaan is met je concentratie en hoeveel stof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen

Opfriscursus

Misschien heeft u, uw rijbewijs al en wilt u om welke reden dan ook uw kennis en vaardigheden opfrissen. Dit is mogelijk bij Rijles Planet. Uiteraard staan ook hier uw wensen centraal. Misschien voelt u zich niet zeker genoeg achter het stuur of hebt u het idee dat uw gedrag op de weg nog beter kan. Misschien heeft u door omstandigheden al langere tijd geen auto meer gereden en zou u het toch weer graag willen.

Aarzel niet en neem contact op!